OM KORET

OM KORET

CORALLERNE

Koret har eksisteret siden januar 2009 og holder til i hjertet af Nordsjælland. Corallerne, som er en selvstændig forening, ledes af en veloplagt bestyrelse samt af vores inspirerende og musikalske  dirigent, Birthe Paulsen. Fast ved tangenterne sidder Henrik Paulsen, som vores dygtige gospelpianist.

Corallerne består af 70 kormedlemmer og er et åbent, hjertevarmt og ambitiøst kor, drevet af glæden ved at synge gospel og skabe musik, der rører. Corallerne er kendt for sine interaktive koncerter med publikum, sin gode energi og smittende livsglæde.

Corallerne lægger vægt på gospelmusikkens forankring i Bibelen og den sorte kirkes rødder, hvor essensen er kristen livsglæde, tro og håb. Men man går ikke op i om den enkelte er troende. Alle skal føle sig som en ligeværdig del af fællesskabet uanset religiøs overbevisning.

Corallerne har masser af smittende humør. Det er en mærkesag for koret at få både nye og gamle kormedlemmer til at trives.

"Øveaftenen er mit ugentlige lyspunkt!"

"Elsker at være en del af coralfamilien"

"Man bli'r glad i låget af at synge i så godt selskab"

"Fedt at mærke, når 'den' sidder lige i skabet!"

"Man er så glad for at komme til kor hver uge, men man er endnu gladere når man går hjem, fyldt med glæde, musik og energi nok til en hel uge"