HILS PÅ KORLEDEREN

CORALLERNES HELT EGEN PIANIST


Tangent-ekvilibristen Henrik Paulsen er korets faste pianist, som dygtigt støtter koret både på øveaftener og til koncerter.


Det er et stort privilegie at have en fast pianist, som kender korets finurligheder, og som tålmodigt finder de rigtige toner frem igen og igen, når koret skal finde deres forskellige stemmer. Og det gøres vel at mærke med et smil på læben!
HILS PÅ KORLEDEREN

BIRTHE PAULSEN:

"Jeg er vokset op med den klassiske vesteuropæiske kortradition og haft vidunderlige koroplevelser som barn og ung. Som teenager blev jeg betaget af den sorte kirkes  gospelsang, og drog  til gospelmusikkens hjemland, hvor jeg blev optaget i Continental Singers & Orchestra, som jeg turnerede med i USA,  Canada og Europa.

Jeg uddannede mig senere til sygeplejerske og blev ved med at dyrke korsangen med den drøm at jeg måske en dag ville komme til at leve af musikken. Den drøm blev opfyldt i 2009, hvor jeg i en årrække levede af at være gospeldirigent for 4 gospelkor samt workshop- og teambuildingsleder. I dag kombinerer jeg mit arbejde som psykiatrisk sygeplejerske med at lede gospelkor og musikalsk  teambuilding.

Jeg elsker at få folk til at tro på at de kan synge og slippe sig selv fri i musikken. I mine gospelkor får janteloven baghjul. Jeg mener at ALLE mennesker har musik i sig og at vi sammen kan finde vores musikalske potentiale."


"Birthe er  utrolig faglig dygtig, og  hendes energi og begejstring er smittende  både for koret og for publikum.  Hun  er en super motivator, og hendes engagement synes uendeligt. Birthe har let til grin, og tilgodeser korets sociale behov uden at tilsidesætte de musikalske ambitioner" Coralmedlem 2018