Syng i Corallerne

Gospelkoret

Corallerne

Livsglæde for fuld udblæsning

Er du en kommende Coral?

Corallerne er for alle over 18 år, som har lyst til at synge gospel og har god tonefornemmelse. Man behøver hverken kunne noder eller have korerfaring. Mange nuværende sangere havde aldrig sunget i kor før de startede i Corallerne. De blev grebet af musikkens fantastiske energi og glæde, og har derefter taget de mangfoldige musikalske og sangtekniske udfordringer op og udviklet sig sammen med alle korvennerne. Det kan du også!

Vi tager udgangspunkt i at alle er musikalske og kan lære at synge godt, og vi støtter og hjælper hinanden i denne proces. Vi lægger vægt på at man møder stabilt og forberedt, og vi opmuntrer alle til at træde ud over komfortzonen og opleve musikken med hjerte og krop.

Corallerne holder 6-8 koncerter årligt.. Vi tilstræber at lægge flest mulige på ugens øveaften og forventer at man prioriterer koncerterne. Det er obligatorisk at man som minimum deltager i korøvelsen op til en koncert.

Vær opmærksom på at man fysisk skal være selvhjulpen, være indstillet på at bevæge sig samt kunne holde til at stå en del op til korøvelserne samt på en scene gennem en hel koncert.

Hvordan kommer du i gang?

Hvis du kunne tænke dig at komme med i vores kor, skal du kontakte korleder Birthe. Så aftaler I hvornår du kan komme og deltage i en korøvelse, hvorefter dig og Birthe synger sammen alene, så hun kan fornemme dit toneleje og klang, for at finde ud af hvilken stemmegruppe du hører hjemme i. Efter gensidig forventningsafstemning kan du blive optaget i koret.

Åbent koraften

Du kan også holde øje med vores hjemmeside, hvornår vi næste gang holder åbent koraften. Her kan man også gratis og uforpligtende prøve at synge gospel med os for en aften. Hvis man herefter får lyst til at melde sig ind i koret, henvender man sig til vores korleder Birthe efter korøvelsen.

Du er i øvrigt altid velkommen til at kontakte Birthe for spørgsmål eller samtale om optagelse i koret på tlf. 60670703 eller på mail: birthe@coralconsult.dk